Ny vegansk børne bog og plakater med dyr

Opdateret: 11. dec. 2021

Kære alle.


Idag er en stor dag for mig og mit nye firma/bogforlag Jordboerne <3


Jeg lancerer i dag min første bog! Nemlig Jordboernes Veganske Billed- og ordbog.

Dette er en bog til alle forældre, der føler de mangler en billedbog uden animalske produkter i. Dette er til forældre, der gerne vil lære deres børn, mere om den plantebaserede verden. Bogen er taget med udgangspunkt i den veganske madpyramide.

Trin for trin præsenteres man, i børnehøjde og letlæseligt, for alt fra frugter til bælgfrugter, til sojadrikke, kornprodukter og meget andet. En bog, jeg selv har længtes efter længe, som en forældre til et vegansk spisende barn. Jeg har ofte følt, at mange af de børnebøger der er på markedet i dag, har mange mangler for veganske børn og forældre. Faktisk kan jeg ikke finde en pegebog, uden der er animalske produkter i. Så kære stædige jeg, begyndte for 1,5 år siden at lære at tegne, fordi min søn, skulle have en vegansk pegebog! Og nu står jeg her i dag, og tænker, mon der er andre forældre som mig, der lige står og mangler en vegansk billed- og ordbog?


Fremtidige bøger og produkter:


Min vision er, at skrive og illustrere bøger, der sætter mere fokus på dyrene som individer. Jeg vil gerne formidle den nuværende og fremtidige generation om, at se dyrene i deres rette element. Jeg laver to kategorier af bøger. Jeg laver billede/pegebøger, til det lidt yngre publikum og historie bøger for de lidt ældre børn. Jeg vil også sælge produkter som T-shirts med illustrationer af dyr og veganske budskaber, skabt af jordboerne, og for hver T-shirt doneres en sum penge.


Frikaninen Pippi.

Jeg er i gang med næste bog, som bliver Frikaninen Pippi.

Denne bog er en oplysende bog om kaniner, og det at være en frikanin. Ikke en kanin i bur.

Bogen er planlagt at komme til foråret. Du kan forudbestille bogen allerede nu, ved at gå ind på www.jordboerne.com og under produkter, finde bogen og forudbestille. Du vil blive kontaktet når bogen nærmer sig, om du stadig er interesseret.


Min plan for andre titler er store, og i løbet af 2022, er planen at udgive:


Historiebøger:


Frikaninen Pippi


Hvor kommer mælken fra mor?


Billed- og ordbøger:


Oliver besøger fri gårdens dyr Jeg håber i tager godt imod Jordboerne og støtter vores vision.


Venligste hilsner


Josefine Liv, Founder af Jordboerne
6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

- I dette interview snakker jordboernes stifter med Michael Monberg, politisk ordfører for veganerpartiet, om sin nye bog Vegansk billed- og ordbog. Veganerpartiet og Jordboerne kommer ind på manglen